Beveiligingsbedrijf Nijmegen, Het adres voor alarm en camerabeveiliging in Nijmegen en omgeving. Kies voor de beste alarmsysteem om je huis, woning of bedrijfspand maximaal te beveiligen.

Alarmsysteem kopen?

Op zoek naar een professioneel alarmsysteem?

Kies dan voor onze Ajax Alarmsysteem, Dé Ajax alarmsysteem is een draadloos professioneel alarmsysteem ( Klasse 2 beveiliging ) om jouw woning, huis, villa, of bedrijfspand maximaal te beveiligen tegen indringers en ongewenste bezoekers.

Het gebruik van de Ajax alarmsysteem is heel gemakkelijk, en is te bedienen met de bijgeleverd app, Keypad, afstandsbediening of RFID / PAS.

Alarmsysteem kopen in Nijmegen

Beveiligingsbedrijf Nijmegen is gevestigd Lindenholt in Nijmegen. Maak een vrijblijvende afspraak om uw beveiliging wensen te bespreken. Heeft u zelf al een keuze gemaakt? Ook kunt u in onze online webwinkel, zelf uw eigen Ajax Alarmsysteem samenstellen. Onze prijzen zijn actueel, dus u weet direct wat u alarmsysteem gaat kosten.

Installatie Alarmsysteem in Nijmegen

Wilt u uw nieuwe alarmsysteem door ons laten installeren? Dan helpen wij u hiermee graag. Bij Beveiligingsbedrijf Nijmegen hanteren wij betaalbare prijzen voor installatie op locatie.

Contact opnemen met Beveiligingsbedrijf Nijmegen:

Bezoekadres op afspraak:

Heeskesacker 1131 6546JB Nijmegen

Telefoonnummer: 06-16381869

Email: info@beveiligingsbedrijf-nijmegen.nl

X