Wilt u het Ajax alarmsysteem ook geïnstalleerd hebben door een specialist?

U kunt vooraf de producten bestellen en na de bestelling contact opnemen om een afspraak te maken voor de installatie.

U kunt ook direct een afspraak maken voor de installatie van het Ajax alarmsysteem. Wij zullen met u doornemen wat uw wensen zijn en zorgen dat de monteur alles bij zich heeft en mocht u in samenspraak met de monteur op andere aantallen uitkomen. De prijzen van de de Ajax componenten en hub kunt u direct op de website terug vinden. Zodat u ook altijd weet waar u aan toe bent.

Heeft u interesse in een Ajax alarmsysteem maar wilt u eerst advies krijgen? Ook daarvoor kunt met ons een afspraak maken voor offerte of advies. De kosten daarvoor zijn €35,- inclusief btw en exclusief voorrijkosten.

Mocht u het alarmsysteem af willen nemen met of zonder installatie dan krijgt u de €35,- terug of wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag. In veel gevallen kunnen we na het advies en uw akkoord meestal binnen 3 werkdagen beginnen met het installeren van jou nieuwe alarmsysteem.

Altijd controle op de volledige werking van uw Ajax alarmsysteem?

Dat kan, Wordt lid van ons Ajax Pro service. Voor een € 9,95 incl BTW per maand controleren ONLINE wij de werking van jou Ajax alarmsysteem + de gekoppelde componenten.

X